dimecres, 22 d’abril de 2020

ACTIVITAT DIA 23 D´ABRIL. DIA DE SANT JORDI


HOLA FAMÍES! AVUI ÉS EL DIA DEL LLIBRE  , COM HEM FET AL LLARG D´AQUESTA SETMANA, HO CELEBRAREM ESCOLTANT UN CONTE QUE SÉ QUE AGRADA MOLT ALS ALUMNES DE LA NOSTRA AULA: ELS TRES PORQUETS. ÉS UN VÍDEO-CONTE QUE EL ME DEMANEN MOLT, I A MÉS, NOMÉS VOLEN AQUESTA VERSIÓ AMB MÚSICA. SEGUR QUE QUAN EL MIRIN COMENCIN A CRIDAR D´EMOCIONATS!

https://www.youtube.com/watch?v=T_Rft0bX4E4


DESPRÉS D´HAVER ESCOLTAT EL CONTE HAURAN DE FER UN, DOS, O TRES PORQUETS AMB ALGUN MATERIAL  QUE TENGUEU A CASA. EN DEFINITIVA, UNA MANUALITAT BEN XULA D´UN PORQUET!
AQUÍ VOS PAS UNS EXEMPLES PERO, COM SEMPRE, LES PODEU FER DE LA MANERA QUE TROBEU, EMPRANT LA VOSTRA CREATIVITAT!
DESPRÉS M´ENVIAU LA FOTO DE MANUALITAT ON SURTI EL VOSTRE FILL-A I UN CARTELL AL COSTAT QUE POSI       ELS TRES PORQUETS      ESCRIT PER ELLS.
ESPER QUE DISFRUTIN!
AAAH! LES FOTOS LES M´ENVIAU DEMÀ ABANS DE LES 19H SI POT SER. MOLTES GRÀCIES


                                                           

                    


                


TAMBÉ PELS QUI ESCOLTÀREU DILLUNS LA LLEGENDA DE SANT JORDI,  ELS QUI VULGUIN , COM A CELEBRACIÓ FINAL D´AQUEST DIA,PODEN FER AQUESTA ROSA DE SANT JORDI TAN ESPECIAL! BON DIA DE SANT JORDI💗💗💗

TAMBÉ PODEU  ENVIAR LES FOTOS DEL VOSTRE FILL-A AMB LA ROSA, ABANS DE DIJOUS DIA 23 A LES 19H. PER AIXÍ TENIR TEMPS DE PODER-LES ENVIAR PER FER UN VÍDEO. MOLTES GRÀCIES.


                   


                                   


                                        


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada