dissabte, 10 d’abril de 2021

APRENEM ABN A TRAVÉS DELS JOCS.

 

¡HOLA FAMÍLIES, AVUI HEM DECIDIT DEDICAR AQUESTA ENTRADA DEL BLOG PER MOSTRAR-VOS DE QUINA MANERA TREBALLAM LES MATEMÀTIQUES  DINS LA NOSTRA AULA!

➕➖➕➖➕➖

COM TOTS SABEM ELS CONCEPTES MATEMÀTICS PODEN RESULTAR SER PER ALS NINS I LES NINES TAN PETITS  I PETITES PROU ABSTRACES PERÒ A TRAVÉS DE LA METODOLOGIA D'ABN QUE PRACTICAM AL NOSTRE CENTRE LES MATEMÀTIQUES SÓN DIVERTÍDISSIMES PER A ELLS I ELLES👏

CADA CONCEPTE TREBALLAT PASSA PER LA MANIPULACIÓ I PER TANT, PELS NINS I LES NINES RESULTA SER UN APRENENTATGE SIGNIFICATIU AL CENT PER CENT. I NO NOMÉS AIXÒ SINÓ QUE TREBALLAR-LES D'AQUESTA MANERA ELS AGRADA MOLTÍSSIM I ENS HO PASSAM MOLT, MOLT I MOLT BÉ.

MIRAU👀

UNA DE LES ACTIVITATS MÉS PRACTICADES DINS LA NOSTRA AULA ÈS LA REPRESENTACIÓ SIMBÒLICA DELS NÚMEROS EN DESENES I UNITATS. COM VEUREU HO FEIM TANT UTILITZANT PALILLOS COM LA SIMBOLOGIA DELS CERCLES PER A LES DESENES I PALS PER A LES UNITATS.                          

  


                                                            
  
AQUÍ VOS  DEIXAM UN PETIT VÍDEO ON PODREU VEURE COM HO TREBALLAM👏
                            BINGO!!

UNA ALTRE ACTIVITAT QUE VA RESULTAR SER DIVERTÍDISSMA VA SER EL BINGO, EL QUAL ENS VA AJUDAR SOBRETOT PER TREBALLAR EL  RECONEIXEMENT DELS NÚMEROS.           


.          


            


               

FINALMENT VOS DEIXAM UNES IMATGES I UN VIDEO ON PODREU GAUDIR DE TOTA LA RESTA DE JOCS MANIPULATIUS QUE TENIM DINS L'AULA I QUE ENS AJUDEN A L'HORA D'APRENDRE TOT UN GRAPAT DE CONCEPTES:

LA SUMA, TANT AMB DESENES COM AMB UNITATS.CONEIXEMENT DELS NÚMEROS ANTERIORS I POSTERIORS.CADA FAMÍLIA DE NÚMEROS DINS LA SEVA CASETA.


REPRESENTACIÓ SIMBÒLICA DE LES DESENES I UNITATS.
MIRAU QUE BÉ HI SABEM JUGAR! 💚👏Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada