dijous, 28 de novembre de 2019

PARLAM DELS HÀBITS SALUDABLES. VISITA DE´N JOAN ANTONI


TREBALLANT I FENT ACTIVITATS DEL NOSTRE PROJECTE, ME´N VAIG ADONAR QUE LA MAJORIA DELS ALUMNES FEIEN ALGUN TIPUS D´ACTIVITAT EXTRAESCOLAR RELACIONADA AMB L´ESPORT ( NATACIÓ, BÀSQUET, ATLETISME, GIMNÀSTICA RÍTMICA...) ME VA PARÈIXER INTERESSANT APROFUNDIR AQUEST TEMA I VAREM CONVIDAR AL PROFESSOR D´EDUCACIÓ FÍSICA DE LA NOSTRA ESCOLA, EN JOAN ANTONI VIDAL. A MÉS DE PROFESSOR TAMBÉ ÉS ENTRENADOR DE L´ESCOLETA DE BÀSQUET DE PORRERES I D´ALTRES CLUBS DE MALLORCA DES DE FA MÉS DE QUINZE ANYS.
EN JOAN ANTONI ENS HA FET UNA XERRADA MOLT INTERESSANT SOBRE LA NECESSITAT D´UNA ALIMENTACIÓ SALUDABLE JUNTAMENT AMB LA IMPORTÀNCIA DE FER ESPORT DES DE BEN PETITS.
UN VÍDEO DE DIBUIXOS ANIMATS ENS HA AJUDAT A INTRODUIR EL TEMA.
EL JOC D´ENDEVINAR L´ESPORT ENS HA AGRADAT MOLT!


                       

TAMBÉ MITJANÇANT UN JOC ENS HEM ADONAT QUE ELS ALIMENTS QUE ENS AGRADEN MÉS SÓN, MALAURADAMENT, ELS MENYS SALUDABLES I, ELS MÉS SALUDABLES SÓN AQUELLS QUE NO ENS AGRADEN TANT! AIXÒ ENS HA FET PENSAR UN POC ! DESPRÉS DE LA CANÇÓ DELS ESPORTS, CADA NIN-A HA TRIAT I PINTAT EL DIBUIX DE  L´ESPORT QUE ELS AGRADA MÉS.
ESPER QUE AQUESTA XERRADA ENS HAGI AJUDAT A VEURE LA IMPORTÀNCIA QUE TÉ CUIDAR L´ALIMENTACIÓ I FER ESPORT, HÀBITS A SEGUIR DES DE BEN PETITS.                           

                           


 


MOLTES GRÀCIES JOAN ANTONI PER A LA TEVA PARTICIPACIÓ AL NOSTRE PROJECTE!