diumenge, 10 de novembre de 2019

PROJECTE Viurem de manera saludable.

AL LLARG D´AQUEST TRIMESTRE ELS ALUMNES I LES MESTRES DE LA CLASSE DE LES TORTUGUES ESTAM TREBALLANT EL PROJECTE: VIUREM DE MANERA SALUDABLE.  L´OBJECTIU BÀSIC D´AQUEST TEMA EL PODRIEM RESUMIR EN CONÈIXER ELS HÀBITS I LES RUTINES RELACIONADES AMB LA CURA DEL COS: HIGIENE, DESCANS, ALIMENTACIÓ, ESPORT FÍSIC .
ACTIVITAT. EL.LABORAR ENTRE TOTS LA TAULA D´ALIMENTS.

PER COMENÇAR EL TEMA ELS INFANTS DUGUEREN DE CASA RETALLS DE DIFERENTS ALIMENTS QUE DESPRÉS A L´AULA LES SELECCIONAREM I AFERRAREM A LA PIRÀMIDE  DELS ALIMENTS: 
 - CEREALS I LLEGUMS.
- FRUITES I VERDURES, 
- OLI I LÀCTICS.
- PEIX, CARN I OUS.
- SUCRES I DOLÇOS.


ACTIVITAT. TRIA DE FRUITES I VERDURES ON TREBALLAM EL CONTEIG, ELS COLORS, LES FORMES...

ENTRE TOTS-ES FEIM UN CARTELL PER PENJAR A L´AULA DE LES FRUITES I VERDURES QUE CONEIXEM . MIRAU QUINS DIBUIIXOS. M´ENCANTEN! FINS I TOT VA SORTIR LA CARABASSA DE HALLOWEEN😅😅ACTIVITAT: COMENÇA PER...
TREBALLANT EL PROJECTE HI TÉ CABUDA LA LECTOESCRIPTURA ON ELS INFANTS SE FIXEN AMB LES LLETRES QUE FORMEN LES PARAULES TREBALLADES. COM PER EXEMPLE AQUEST JOC QUE HEM CREAT DINS L´AULA. TENIM UN POT GRAN ON HI AFICAM UNA SÈRIE DE FRUITES. ELS NINS-ES AFIQUEN LA MÀ DINTRE I TREUEN UNA FRUITA. A PARTIR D´AQUÍ ENDEVINAM QUINA FRUITA ÉS, LES SEVES CARACTERÍSTIQUES, SI L´HEM PROVADA ALGUNA VEGADA, SI ENS AGRADA....
DESPRÉS PASSAM A LES LLETRES QUE FORMEN LA PARAULA DE LA FRUITA QUE HA SORTIT A AQUELLA SESSIÓ I, SEGUIDAMENT L´ESCRIVIM A LA PISSARRA, LA CREAM AMB PLASTILINA I TAMBÉ AMB UNES LLETRES DE COLORS. UNA ACTIVITAT BEN ENTRETINGUDA QUE ENS SERVEIX PER A TREBALLAR LES GRAFIES TREBALLADES.