dimecres, 6 de maig de 2020

ACTIVITAT DIJOUS DIA 7 DE MAIG

HOLA FAMÍLIES!
DIR-VOS PRIMER DE TOT QUE ELS JOCS D´ABN QUE HAN CREAT ELS VOSTRES FILLS ESTAN BENÍSSIM. SÉ CERT QUE HAN FET UNA FEINADA, ENTRE PINTAR, RETALLAR, COL.LOCAR, UFFF ESTAN D´ENHORABONA👏👏👏
ARA DEMANAR-VOS QUE DE TANT EN TANT PRACTIQUEU ELS NÚMEROS I LA SÈRIE AMB AQUEST JOC, RECORDAU QUE, A MÉS DEL RECONEIXEMENT DE LES GRAFIES DELS NÚMEROS I DE COMPTAR ELS DIBUIXETS ,CAL ORDENAR-LOS ( FER LA SÈRIE) COMENÇANT DE L´1 FINS EL15 O 20, O FINS ALLÀ ON ARRIBIN.

PER AVUI DIJOUS TENIU DUES TASQUES:
ACTIVITAT :
RETALLAR LES PARTS DEL PUZLE PER DAMUNT LA RATLLA VERTICAL, AFERRAR-LO DAMUNT UN PAPER PER MUNTAR-LO ( TENEN L´AJUDA DELS NÚMEROS QUE SEGUEIXEN LA SÈRIE DE L´1 AL 10).

                                      


ACTIVITAT 2:
HEU DE CERCAR A CASA VOSTRA OBJECTES QUE TENGUIN FORMES GEOMÈTRIQUES: CERCLE, QUADRAT, TRIANGLE, RECTANGLE, OVAL I LES HEU DE CLASSIFICAR. HO PODEU FER DELIMITANT UN ESPAI A TERRA O DAMUNT UN PAPER COM PER EXEMPLE AIXÍ:

                                                      


CREC QUE ESTARAN BEN ENTRETINGUTS. ESPER QUE DISFRUTIN MOLT .ÀNIM PETITONS💪

IMATGES QUE ENS HAN ARRIBAT!!📷📷📷

NA LLUCIA AMB LA SEVA FOTO I LES PARTS DE LA CARA I EN JOAN AMB EL SEU JOC D´ABN ACABAT. BONA FEINA ESTIMATS😘😘EN GUILLEM AMB EL JOC INTERACTIU QUE TANT LI AGRADA👏👏👏Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada