diumenge, 31 de maig del 2020

ACTIVITAT DILLUNS 1 DE JUNY


HOLA FAMÍLIES!
ESPER QUE HAGUEU PASSAT UN BON CAP DE SETMANA. AMB AQUEST TEMPS TANT BÒ JA FA GANES DE PASSEJAR I PRENDRE S´AIRE QUE TANTA FALTA ENS FEIA.
🌞🌞🌞
                                            
PENSAU AMB EL REPTEEEEEE! ANIMAU-VOS💪

PER AVUI DILLUNS VOS HE POSAT DUES ACTIVITATS:

ACTIVITAT 1


Primer de tot avui farem una activitat d´ABN per a practicar les desenes. A aquesta fitxeta, el que hauran de fer és a cada filera de marietes n´han d´encerclar 10. A partir d´aquí han de comptar la resta de marietes que queden a la filera. Finalment han de saber que tenen una desena ( allà on han encerclat 10 marietes) i comptar la resta. és a dir, 10 més les altres. Després han de fer el mateix pero amb palillos, així com ho varen fer la setmana passada. 


Després han de fer el mateix pero amb palillos, així com ho varen fer la setmana passada. és a dir, a la filera de marietes blaves posaran el caramullet de 10 palillos més 6 palillos solts, al costat.
Aquí vos torn a passar l´esquema:



ACTIVITAT 2:
Primer de tot repassarem l´abecedari amb aquest vídeo de Jean Paul Wabotaï


Seguidament a aquesta fitxeta els nins hauran de cercar amb quina lletra o sò comença cada element i posar-la dins el requadre de baix de cada imatge.


Per exemple la paraula cotxe han d´endevinar amb quina lletra comença i l´han de posar dins el requadre de baix del cotxe. Com sempre, demanaria que siguin ells els qui vagin repetint la paraula, a fi d´endevinar el primer sò o lletra.
Esper que no tenguin grans dificultats i sinó, m´ho comentau al correu.
ÀNIM 💪💪💪


AQUÍ TENIU LES IMATGES QUE ENS HAN ARRIBAT AQUESTS DIES👏👏👏


Bona feina amb les creacions de les lletres! n´hi ha que han utilitzat cordetes, macarrons, fruites de la cuineta, galetes, cotxets, rotuladors, cartolines, palillos.... tot serveix. molt bones idees, Enhorabona tortugues💗💗💗


                  


             

   

                  


Altres tasques que han arribat, bona feina👏👏👏


                    


                            


                                      


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada