dimarts, 17 de març de 2020

ACTIVITAT 17 DE MARÇ


HOLA A TOTS-ES!
AQUÍ VOS EXPLIC L´ACTIVITAT PER FER A CASA D´AVUI  DIMARTS. ÉS UNA ACTIVITAT D´ABN. DES DEL PRIMER DIA DE CLASSE D´AQUEST CURS, HEM ANAT TREBALLANT LES DESENES QUE ELS HEM INTRODUÏDES A LES RUTINES DIÀRIES. A L´ENTRADA DE CLASSE A LES 9H EL PRIMER QUE FEIM ÉS PASSAR LLISTA AMB UN TENIM UN PLAFÓ  ON HI TENIM TRES TORTUGUES AMB EL NOM DELS NINS-ES DE L´AULA. DINS CADA TORTUGA HI HA 10 NINS-ES, PER TANT QUAN ESTÀ PLENA VOL DIR QUE TENIM UNA DESENA. I AIXÍ FINS QUE HEM COMPTAT TOTS ELS QUE AQUELL DIA HAN VENGUT A CLASSE I SABEM SI HAN VENGUT UNA DESENA, O DUES DESENES MÉS LES UNITATS QUE SÓN ELS QUE ESTAN DINS LA DARRERE TORTUGA I NO ESTÀ PLENA
TAMBÉ HEM TREBALLAT LES DESENES AMB DIFERENTS TIPUS DE MATERIALS, SIMPLEMENT ES TRACTA DE QUE SÀPIGUEN JUNTAR 10 ELEMENTS I SABER QUE ALLÒ ÉS UNA DESENA.

ACTIVITAT MANIPULATIVA FORMAR DESENES ( CARAMULLETS DE 10 ELEMENTS) AMB DIFERENTS MATERIALS QUE TENGUEU A CASA. ROTULADORS, PEDRETES, PALS, MACARRONS, BOTONS...) . PRIMER HAN D´AGAFAR ELS 10 ELEMENTS, COMPTAR-LOS I FER CARAMULLETS ( 4, 5, 6...) I COMPTAR LES DESENES QUE TENEN. MOLT D´ELLS SABRAN QUE UNA DESENA SÓN 10, DUES DESENES SÓN 20...

A L´AULA HO SOLEM FER AMB PALILLOS JA QUE DESPRÉS A PRIMÀRIA ÉS EL QUE EMPREN MÉS I DESPRÉS NOLTROS HI POSAM UNA GOMETA PER FER ELS CARAMULLS.

MOLT IMPORTANT QUE COMPTIN ELEMENT PER ELEMENT, POC A POC.

                                              MOLTES GRÀCIES. FINS AVIAT
AQUESTA ACTIVITAT MANIPULATIVA LA VOS HE POSAT PER AVUI PERO LA PODEU ANAR  FENT AL LLARG DE LES SETMANES, QUAN TROBEU UN MOMENT.