dimecres, 18 de març de 2020

ACTIVITAT 19 DE MARÇ

 HOLA FAMÍLIES! COM ESTAU? ALS VÍDEOS I FOTOGRAFIES QUE M´HEU ENVIAT VEIG QUE ESTAN BEN ENFEINATS I CONCENTRATS,BENÍSSIM👏👏 ESTIC MOLT CONTENTA.EL MÉS IMPORTANT ÉS QUE NO S´AVORREIXIN I QUE DISFRUTIN.


PER A LA TASCA DE DEMÀ VOS POSARÉ UN JOC INTERACTIU DE LECTOESCRIPTURA QUE CREC QUE SERÀ BEN ENTRETINGUT! AQUESTS JOCS LES POSARÉ CADA SETMANA PER TREBALLAR LES VOCALS, LA CONSCIÈNCIA FONOLÒGICA, LES CONSONANTS, ELS SONS DE LES LLETRES...AIXÍ QUE SEGURAMENT ELS HI COSTARÀ UN POC LES PRIMERES VEGADES PERO DESPRÉS S´ARRIBARAN A FAMILIARITZAR AMB EL JOC.
SÓN TASQQUES QUE TREBALLAM DIÀRIAMENT A L´AULA, PER TANT, NO CREC QUE TENGUIN MOLTES DIFICULTATS.
PER DEMÀ HE POSAT DUES ACTIVITATS DE L´ABECEDARI I ELS SONS VOCÀLICS. VEUREU QUE ELLS HAN DE TRIAR UNA LLETRA PER SENTIR EL SEU SÒ I DESPRÉS HAN DE RELACIONAR LA LLETRA AMB EL DIBUIX QUE LA CONTÉ . TAMBÉ HAN D´ENDEVINAR QUINES IMATGES TENEN UN DETERMINAT SÒ.
ESPER QUE S´ENTRETENGUIN UNA ESTONETA.

PER DEMÀ DE LES SIS OPCIONS QUE TROBAREU AL JOC INTERACTIUNOMÉS HEM DE TREBALLAR LA DE L´ABECEDARI I I LA D´IDENTIFICAR SONS.


                                                  

AQUÍ TENIU S´ENLLAÇ

http://clic.xtec.cat/db/act_ca.jsp?id=1105


TAMBÉ PER DEMÀ TENC PREPARADA UNA ALTRE ACTIVITAT DINTRE DEL PROJECTE L´ART A L´AULA.
ES TRACTA DE FER EL SEU AUTORETRAT. ÉS UNA ACTIVITAT QUE JA L´HEM FETA A L´AULA ON ELS NINS-ES MIRANT LA SEVA FOTO O EL MIRALL QUE DUGUEREU DE CASA, S´HAVIEN DE DIBUIXAR A ELLS MATEIXOS.
PEL QUE FA AL MIRALL QUE DUGUEREU, ME SAP GREU PERO EL TENIM A L´AULA, JA EL VOS RETORNARÉ.
ARA A CASA PODRAN FER EL SEU AUTORETRAT AMB LA TÈCNICA QUE VOLGUEU ( PINZELL, DITS, ROTULADORS, AQUAREL.LES...
ESPER QUE ELS AGRADI.
PENSAU QUE SI AQUESTA ACTIVITAT NO LA FAN DEMÀ LA PODEU ANAR FENT AQUESTS DIES O EL CAP DE SETMANA, COM VOS VAGI MÉS BÉ.
MOLTES GRÀCIES I FINS AVIAT.

M´ENCANTEN GUAPESSSSS