dimarts, 31 de març de 2020

ACTIVITAT DIMECRES DIA 1 D´ABRIL


PRIMER DE TOT VOS VULL FER ARRIBAR A TOTS ELS NINS I NINES DE SA CLASSE DE LES TORTUGUES UN DIPLOMA BEN MERESCUT!👏👏👏👏
AVUI ACABA EL MES DE MARÇ, JA DUIS UNES SETMANES A CASA.DIR-VOS QUE SOU UNS VALENTS,  PER HAVER ESTAT TOTS AQUESTS DIES A CASA,  ESTANT IGUAL DE CONTENTS COM SEMPRE , FENT MOLTES DE COSES, ESTANT AMB LA VOSTRA FAMÍLIA, AGUANTANT COM A HEROIS .TROB QUE VOS MEREIXEU AQUEST DIPLOMA, DE VERES. EL PODEU PINTAR I PENJAR A LA VOSTRA HABITACIÓ, BEN GUARDAT! ENHORABONA TORTUGUES! UNA BESADA MOLT FORTA A TOTS 😍😍
HOLA FAMÍLIES. AQUÍ TENIU LA TASCA PER A DIMECRES DIA 1 D´ABRIL.
JA COMENÇAM EL MES DE PASQUA. UN MES UN POC, O MOL ESTRANY ,DEGUT A LES CIRCUNSTÀNCIES QUE ENS HAN TOCAT. JO, MENTRESTANT, COM A TUTORA NO VULL QUE ELS VOSTRES FILLS S´AVORREIXIN EN CAP MOMENT I, PER AIXÒ VOS SEGUESC ENVIANT DIFERENTS ACTIVITATS PERQUÈ S´ENTRETENGUIN UN POC MÉS A CASA .

ACTIVITAT: AVUI ENS TOCA FER SERIACIONS DE TRES ELEMENTS. MOLT FÀCIL I, COM SEMPRE AMB EL M,ATERIAL QUE TENGUEU A CASA.
LA SERIACIÓ ÉS UNA REPETICIÓ D´UNA COL.LECCIÓ D´ELEMENTS AMB UN ORDRE ESTABLERT, ANANT ALTERNANT TRES ELEMENTS DISTINTS, Ò DE DIFERENT COLOR, O TAMANY, O FORMA, O TEXTURA... PER EXEMPLE, SI SÓN TRES GOMETS DE TRES COLORS DIFERENTS, COL.LOCAREM SEGUINT L´ORDRE : VERMELL, BLAU, GROC - VERMELL, BLAU, GROC - VERMELL, BLAU, GROC ... I AIXÍ SUCCESSIVAMENT SEMPRE RESPECTANT AQUEST ORDRE.
PODEU UTILITZAR GOMETS, PECETES CONSTRUCCIONS, DIFERENTS TIPUS DE PASTA...AQUÍ TENIU UNS EXEMPLES :

  PER EXEMPLE AQUÍ TENIU: CONILL-OU-POLLET,CONILL-OU-POLLET....